

PROJECT MEETING AGENDA

27-28 March 2025, CERN, Geneva

Venue: Campus of Meyrin, building 222, R-003 (rez-de-chaussee/ground floor 003)

DAY 1, Thursday, 27 March 2025

TIME	ITEM	SPEAKER
08:30	Welcome coffee	
08:45	Opening, agenda presentation, presentation round - Organizational topics and presentation of CERN group, IAB experts and new RF2.0 team members	KIT Coordinator, CERN host, Giovanni and Jean-Paul
09:30	 WP8 Management topics 1/2 Project overview (15min) General technical topics Planning and progress (15 min) WP1 Live documents (15 min) 	Lead KIT, Giovanni and Anne Lead KIT, Falastine
	,	- GIGOTITO
10:15	WP2 presentation Progress, planned actions - 15 min presentation + 15 min discussion	Lead HZB, Jens
10:45	Coffee break	
11:00	WP3 presentation Progress, planned actions - 15 min presentation + 15 min discussion	Lead DESY, Martin
11:30	WP4 presentation Progress, planned actions - 15 min presentation + 15 min discussion	Lead CERN, Jean-Paul

12:00	WP5 presentation Current state of research Planned actions until official start of the WPs - 10 minutes presentation + 10 min discussion	Lead KIT, Falastine
12:20	Group photo	
12:30	Lunch break (1,5 hours)	
14:00	WP6 presentation Current state of research Planned actions until official start of the WPs - 10 minutes presentation + 5 min discussion	Lead ALBA, Francis
14:15	WP7 presentation - 15 minutes presentation +15 minutes discussion	Lead KIT, Anne
14:45	WP8 Management topics 2/2 Review meeting and Reporting M18 Overview and proposed timeline - 30 min with discussion	Lead KIT, Anne and Giovanni
15:15	Coffee break	
15:30	General Assembly (GA) Meeting (all other team members and the IAB experts go outside the room)	KIT Coordinator, Giovanni, GA member or representative of each partner
16:00	Wrap-up Day 1	KIT Coordinator, Giovanni
16:15	15 minutes' walk to the Computing Centre	
16:30	Visit of the Computing Centre (CC) Duration of the visit: 20-30 minutes in 2-3 groups	Lead CERN
17:30	End of day 1	
19:30	Dinner in Geneva Restaurant <u>La Buvette des Bains</u> Costs to be covered by the partners	

DAY 2, Friday, 28 March 2025

TIME	ITEM	SPEAKER
08:30	Welcome coffee and opening	KIT, Giovanni
09:00	Exploitation session with IAB experts (Part 1) → Introduction on exploitation in RF2.0 → Overview on RF2.0 exploitable results (ERs), time for clarifications -20min	Lead KIT, Falastine and Anne
	 → Presentation of ERs by partners -10min presentation/partner +5 minutes discussion/partner 	Partners
10:30	Coffee break	
10:45	Exploitation session with IAB experts (Part 2) → Presentation of ERs by partners -10min presentation +5 minutes discussion/partner	Partners
	Summary and next steps -15 min	Lead KIT, Falastine and Giovanni
12:00	Lunch break (1,5 hours)	
13:30	Break-out WP sessions	All team members
14:30	Presentation of WP sessions results	WP leaders
15:00	Wrap up day 2	KIT, Giovanni
15:15	15 minutes' walk for each group to the starting points of the tours	
15:30	CERN Tour	
	15:45-16:20 Synchrocyclotron visit - group 1 SE1 Location PMU visit - group 2 16:20 – 16:55	Lead CERN
	16:20 – 16:55 Synchrocyclotron visit - group 2 SE1 Location PMU visit - group 1	
approx.17:00	End of meeting	